Endringer i dagens program

Folkens, vi har dessverre en litt kjedelig nyhet å starte dagen med; Jarle Bernhoft må dessverre avlyse kveldens konsert grunnet sykdom.

– Vi hadde gledet oss veldig til å presentere Jarle Bernhoft under årets Alta Live, men han er rett og slett ikke i stand til å reise nordover, sier festivalsjef Torgeir Ekeland. De har forsøk alt, men måtte ta den tunge avgjørelsen om å snu på Gardermoen.

– Vi har ventet på en mulighet til å hente Altafavoritten Jarle Bernhoft til Alta Live, og vi er selvsagt lei oss for at han må avlyse, selv om vi har fullstendig forståelse for årsaken.

Igjennom sitt management sier Jarle at han er utrolig lei seg og hadde gledet seg til å snu Alta på hodet i kveld. Han hilser sine fans i nord og lover å komme sterkere tilbake og gjøre det godt igjen.

NYE MULIGHETER!

Avlysningen til Bernhoft fører naturligvis til endringer i kveldens program. Med tanke på utfordringene som allerede ligger i å kunne komme seg til Alta på lørdager, må vi tenke kreativt med det vi har tilgjengelig her i Alta. Det betyr følgende;

Pil & Bue flyttes fra Sparebank1 Nord-Norge scenen, til Europrisscenen, i Bernhofts tiltenkte spilletid. Og så vil den lokale popsensasjon Eirik Lyng få en plass på kveldsprogrammet

– Når vi var kommet til den umulige situasjonen vi var kommet i, føler vi at dette er det beste alternativet vi kunne få til. Alle de tre lokale bandene på dagens program får dermed bedre spilletider, og vi både håper og tror publikum vil glede seg over den enormt høye kvaliteten som finnes blant våre lokale musikere, sier festivalsjefen.

Vi er naturligvis lei oss

Programmet blir dermed som følger

EUROPRISSCENEN

  • MINOR MAJORITY
  • PIL & BUE
  • LEMAITRE
  • NORTHKID

SPAREBANK 1 NORD-NORGE SCENEN

  • EIRIK LYNG
  • STUCK IN NORTH
  • MORON POLICE

Se programmet her for oppdaterte tidspunkt!