Disse spiller på Alta Live UNG

Tirsdag kunne vi endelig dele gladnyheten om at SpareBank 1 Nord-Norge og Alta Live går sammen om å lage en festkveld også for ungdom under årets festival. Her er artistene som blir mulig å få med seg.

Cezinando + Victoria Nadine + Moillrock

– Vi har gått for å få til et så variert og spennende program som overhodet mulig. Det blir en etablert popstjerne, en stigende komet, og et av landsdelens heftigste band. Vi er utrolig glade for å kunne presentere disse artistene til tidenes første Alta Live UNG, forteller en glad festivalsjef Torgeir Ekeland.

Håper du har p(l)ass
Den første artisten vi har gleden av å presentere er ingen ringere enn selveste Cezinando. Med utgivelser som «Noen ganger og andre» og «Et godt stup i et grunt vann», “Samtidig” og rykende ferske “Sprengkulde”, har Cezinando for alvor befestet sin posisjon som en kraft å regne med på den norske musikkscenen.

Han har preget hitlister og radiobølger, og har blitt belønnet med en rekke priser, blant annet Spellemann i kategoriene Årets Tekstforfatter, Årets låtskriver, Årets Urban, samt Årets Album. Han har også markert seg som en enestående liveartist, og har tatt konsertgjengere landet over med storm med sine eksplosive show. Han har stått på landets største festivalscener og spilt for fulle hus landet over.

Victoria Nadine
Fra elsket TikTok-stjerne til internasjonalt artistnavn. Victoria Nadine startet sin karriere som kjent fjes på nett, og har siden blitt en musiker i full fart opp og frem. Med et åpent hjerte har Victoria blitt en av de mest toneangivende unge artistene i Norge, og en artist hvis fremtid er blant de aller mest spennende.

– Vi har fått en sniklytt på festivalsettet hennes, og lover et tettpakka popsett helt i samme gate som det Dagny serverte oss i fjor, med masse energi og store refreng. Dette gleder jeg meg veldig mye til, sier festivalsjefen.

Lasaronan kommer
Moillrock fra Honningsvåg har for alvor befestet seg som et av landsdelens aller mest ettertraktede band. Det var en liten overraskelse da gjengen tidligere i vinter annonserte at de skulle gjøre konsert på storstuen Sentrum Scene i Oslo neste år, og sjokket kom da det tok dem knappe to dager å selge ut alle de nesten 1 800 billettene til konserten.

Med mye humor, spilleglede, og ikke minst skyhøy kvalitet, har kvintetten nærmest blitt som et kultfenomen å regne.

– For oss tikker Moillrock alle boksene, og vi bare måtte ha de med på dette. Ungdommene må enkelt og greit å få muligheten til å oppleve Moillrock de også.

Billetter? Trykk på bildet under