Rekordpåmelding av frivillige

Vil du være frivillig under Alta Live i år, må du skynde deg.

Nå er det bare noen få ledige vakter igjen om du vil være frivillig i år, skal vi tro frivilligansvarlig Yvonne Henriksen Leistad. Og det gjør vi jo. – Vi mangler enda noen som vil jobbe i baren lørdag kveld, men ellers er vi ganske så godt fylt opp på vaktlistene, kan hun fortelle.

Med knappe to uker igjen til det braker løs i hjertet av Alta sentrum, er vi i god rute med å bemanne årets festival med frivillige.

– 2022 er frivillighetens år, og for vår del har folk virkelig stilt opp. Det er fantastisk og letter veldig på presset nå i innspurten før det braker løs. Nå kan vi fokusere på å gjøre opplevelsen best mulig, for både gjester og frivillige, sier Yvonne.

Ledige plasser for frivillige er nå:

  • Bar – sistevakt, lørdag kveld/natt.
  • Billettør – første vakt, lørdag ettermiddag.
  • Opprigg – Det er alltid plass for flere til opprigging, og her er det åpent alle dager neste uke, men spesielt onsdag og torsdag.

 Jobber man gratis?

Nei – du jobber ikke gratis når du er frivillig for Alta Live, selv om du ikke får lønn. Som motytelse for dine timer, får du enten et dags- eller helgepass (verdi 950,- eller 1590,-), samt mat og drikke den/de dagen(e) du jobber. I tillegg inviteres du til vårt årlige frivillig-julebord senere i høst. For mange et av årets absolutte høydepunkt.

 

Velkommen med på laget – vi gleder oss til å høre fra deg!