To nye artister til Alta Live

No. 4 og Hedda Mae klare for Alta Live 2022

I dag har vi gleden av å slippe No4, en av landets aller mest populære visetrioer, og sammen med popkometen Hedda Mae begynner festivalprogrammet for alvor å ta form.

– Jeg tror dette er første gangen No. 4 gjester finnmark, og vi er utrolig stolte over at det skal skje nettopp på Alta Live. Dette er på mange måter en drømmebooking for oss, fordi vi elsker å introdusere fantastiske artister for første gang til vårt publikum, og det er nesten en liten skandale at de ikke har vært her tidligere, sier festivalsjef Torgeir Ekeland.

Trioen No. 4 gått gradene fra intimkonserter for venners venner via støvete klubbscener og Rockefeller, til Operahuset, hovedscenen på Øyafestivalen og helt til Oslo Spektrum.

Med tre Spellemann-nominerte album og over 35 millioner Spotify-streams, har de befestet posisjonen sin som et av Norges mest populære og elskede band. Med sanger som «Lite og stort», «Alt feil», «Låst» og «Farlig» har No. 4 vært soundtracket til hverdag og fest for tusenvis av mennesker, og når bandet spiller live er konsertene preget av allsang, dans og elektrisk stemning i luften.

– Dette kommer til å bli en av mange høydepunkt på årets festivalprogram, understreker han.

 

En kommende popstjerne fra Bergen

Popkometen Hedda Mae, er en forholdsvis ny artist fra Bergen. 22-åringen er beskrevet som en svært spennende og interessant artist, som både har brakt brede smil og mye energi til popen, samtidig som hun har holdt det musikalsk og følelsesmessig interessant.

Deltakelse på NRKs «De neste» gav henne mye fortjent TV-tid i fjor vår, og i sommer skal hun prøve seg på festivaler rundt omkring i hele europa.

– Det blir fest når Hedda Mae går på scenen i august, det er ikke til å komme utenom.

No. 4 og Hedda Mae føyer seg til et program som allerede består av Astrid S, Erlend Ropstad, Kjartan Lauritzen, brenn., Mari Boine, Emil Karlsen, Moillrock og Oslo Ess.

Kjøp billetter nå!

Hedda Mae
Nummer 4