Oslo Ess til Alta

Under fjorårets Alta Live stod noen av de på scenen, som deler av De Fjerne Slektningene. I år kommer de tilbake med et av landets aller mest omreisende rockeband de siste ti årene. Det er med stor fornøyelse at vi kan si at vi, for første gang siden 2016, kan ønske Oslo Ess tilbake til Alta Live.

De fleste kjenner til begrepet «De Fire Store» i norsk rock historie. Jokke, Raga, DeLillos og Dum Dum Boys dominerte konsertscenene over det ganske land på 80 og 90-tallet – og de sang på norsk! Om det noen gang skulle bli en versjon 2.0 av De Fire Store er garantert en av plassene holdt av til Oslo Ess!

Med sine seks foregående studioalbum, elleve radiosingler og et tusentalls konserter bak seg i det ganske land, skal det være nesten umulig å ikke kjenne lyden av disse rennesteinssjarmørene som har sparket opp dører, knust vinduer og solgt ut kjellerlokaler, stuer og storsaler rundt det ganske land siden gjennombruddet i 2010.

– Oslo Ess er intet annet enn et fantastisk liveband som kommer med en rekke knallsterke låter i bagasjen. Opp igjennom årene har de vist at de har et stort publikum i Finnmark, og vi tror det kommer til å koke godt når de går på hovedscenen vår i høstmørket, sier festivalsjef Torgeir Ekeland.