Klar for etterpåfest?!

Tarjei Strøm er DJ under Alta Live's etterpåfest.

Hva skjer når konsertene fra hovedscenen er over?

FREDAG


Kjøp fredagsbillett herLørdag


Kjøp lørdagssbillett her

I tråd med alle gode tradisjoner, inviterer vi til etterpåfest på City Scene like etter at konsertene er ferdige på festivalområdet, både fredag og lørdag kveld. Fredag kan du få med deg noen av fylkets beste rockeband, mens du på lørdag kan få med deg norges råeste trommis, som ellevilt rå fest DJ. 

Festivalens hovedprogram pågår fra 18:00 til 00:30, men som alltid fortsetter festen ut i de sene nattetimer. 

I år har vi valgt å holde en av våre teltbarer åpne til klokken 02:00, som et ledd i å redusere trøkket på de få uteplassene som holder åpent denne helgen, men også for å unngå for stor oppsamling av folk i for eksempel drosjekø. 

I år er kun City Scene som har egne konsertarrangement etter vårt program og for å komme inn kreves det en egen billett.

Billettprisen pr kveld er 100,- for studenter og alle med festivalbillett/pass, og 200,- for alle andre. Programmet er som følger:

Fredag 19. august: 

DC15

DC15 er et synthpop basert band inspirert av 80-tallets catchy melodier som lever et nostalgisk pop uttrykk. Basert i den profilerte musikk byen Liverpool har gruppen gjort seg et navn med sine sterke poplåter og smakfulle live show.

Inspirert av band som The 1975, The Killers, The Wombats og alle andre grupper som starter med The. DC15 kan by på en kombo av sterke melodier og fantastiske synth-linjer. Tekstmessig trer du inn i en verden full av kjærlighetsaffærer og dårlig avgjørelser under påvirkning, inspirert av universitets tilværelse og prøvelsene rundt å være en ung voksen. Med deres første og andre singel slipp «Give Me A Call og «She Wants To Be Loved» under beltet er disse gutta klare til erobre pop elskende hjerter og sinn verden over!

Sköll

Sköll leverer intens punkrock fra østkysten i Finnmark. Medlemmene i Sköll er mellom 13 og 18 år, og er med på å holde ung punkrock i norge levende, med tunge riff og beinharde trommerytmer!

Sköll er fra Båtsfjord, og består av Rudi på vokal og gitar, Chris på bass, Kamila på gitar og Remy Christer på trommer. Vi startet bandet i 2018, og vi spiller en blanding av egenskrevne låter og cover-låter. 

iEksil

Torsdag 18. august slipper iEksil sitt absolutt ferskeste lille mesterverk; «Det sorte album», og fredag 19. kan du oppleve det i sin helhet når de gjester Alta for første gang siden de avsluttet Alta Live i 2019. Vi gleder oss til å se «byen’s» beste punkband igjen! 

Lørdag 20. august: 

Tarjei Strøm

I 2021 hadde vi gleden av å ha Tarjei Strøm på besøk som konfransier igjennom hele festivalen. Lørdag 20. august i år kan du oppleve han x2 – først som trommis med Kjartan Lauritzen, og deretter som DJ på etterpåfesten på City Scene

Som DJ har Tarjei en lang og stødig merittliste, med store opptredener for bl.a. Petter Stordalen, Tv2, Sykkel-VM, Mediedagene, Gullruten, Festplassen i Bergen 17. mai samt på flere av landets største festivaler og klubber.

Det siste årene har du kunnet se Tarjei som programleder i ukentlige direkte-sendinger på NRK1-storsatsingen Norge Nå, samt som programleder for større NRK produksjoner som Spellemannprisen, MGP og Sommeråpent, for å nevne noe. Bare i 2018 ledet Tarjei nærmere 100 (!) direktesendte sendinger i aller beste sendetid på NRK 1! Akkurat nå jobber Tarjei med innspilling av den Svenske suksess-serien «Ukjent Arving», som skal på Norske skjermer høsten 2020 med Tarjei som programleder. Tarjei jobbet som programleder for Tv2 i 2015 og 2016 og deres storsatsing “The Stream”, som høstet Gullrute-pris og stod for Norgeshistoriens aller største TV salg, da Amerikanske NBC kjøpte konseptet.

I tillegg til en imponerende TV-karriere, har han også markert seg som programleder og konseptutvikler av de kritikerroste radioprogrammene Sexy (NRK P3 2009 – 2011), Mytehjørnet (NRK P1 2010 – 2015) og Stjernepose (NRK P13 2013 – 2017), og kan i 2019/2020 høres som programleder på NRK P1 sin store lørdagssatsing «Lørdagsliv».


Kjøp fredagsbillett