Jarle Bernhoft kommer til Alta Live

Jarle Bernhoft er klar for Alta Live 2021

I går kunne vi gå ut offentlig og si høyt at vi jobber mot at Alta Live 2021 skal realiseres, og at vi nå jobber mot vår «plan A».

Og i vår plan A er vi utrolig stolte av å kunne presentere noen av landets beste artister, og litt ekstra stolt av å annonsere Bernhoft som vårt siste tilskudd til programmet.  

I dag er det altså også klart at både Astrid S, Lemaitre, Halvdan Sivertsen og NorthKid legger turen til Alta den 20. og 21. august neste år, sammen med Jarle Bernhoft. Det samme gjør to av landsdelens mest spennende tekstforfattere og låtskrivere; Lisa Skoglund og Viktor Wilhelmsen. Kultheltene i Moron Police og de kritikerroste punkerne i Sløtface er også blant artistene som er klare for neste års festival.

– Vi var utrolig stolte av programmet vi hadde satt sammen til Alta Live 2020, og er veldig glade for å kunne presentere store deler av det igjen når vi forhåpentligvis får lov til å arrangere festival igjen neste august, sier festivalsjef Torgeir Ekeland.

Samtidig er det også klart at det ikke var mulig å flytte alle artistene til 2021, og dermed åpnet det seg noen nye muligheter. Festivalen var aldri i tvil om hvem den første de ønsket å få på plass skulle være. Bernhoft er en kritikerrost prisvinnende publikumsfavoritt med en samling kruttsterke skiver og utsolgte turnéer bak seg.

Bernhoft har spilt to ganger i Alta de siste årene, begge gangene på et utsolgt og svært så tett og trangt City Scene.
– Det er ikke mange artister som har skapt en sånn «buzz» i Alta som jeg opplevde da han både ble annonsert, og dagen han opptrådde, sier Ekeland – som arrangerte begge de to foregående konsertene. Og fortsetter:

– Vi la planer allerede i februar i år om at Bernhoft var en vi ønsket i 2021. Den gangen i et helt nytt program, men nå ble det heldigvis sånn at det passet godt inn i det vi allerede hadde planlagt. Det er soul, det er funk, og med en av landets aller råeste stemmer.

Bernhoft betegnes som en gudbenådet gitarist, låtskriver, artist og usedvanlig likandes kar fra en dal like nord for Oslo. En stilig, nysgjerrig, smart og evig undrede fyr med en distinkt og tidløs sound.

– Vi har ventet på en mulighet til å hente Jarle Bernhoft til Alta Live, og nå er den her. Han tar med seg fullt band, og det blir en heftig eksplosjon av kvalitet når de entrer scenen, lørdag 21. august.

Juletilbud
Med dagens artistslipp er også forhåndssalget åpnet. Og som alltid på denne tiden er det et godt tilbud til alle som ønsker å være tidlig ute å sikre seg et helgepass. For kun 990,- kan du få med deg begge dagene på neste års Alta Live. Fra nyttår stiger prisen på et helgepass til 1.350,-.

Vi ønsker også å forsikre om at vi tar våre gjesters sikkerhet på det største alvor, spesielt under en pandemi. Kjøper du billett, er du garantert en trygg festival. Og kan vi ikke gjennomføre, får du selvfølgelig pengene tilbake, eller mulighet til å flytte billetten til neste år!