Vinn Alta Live hjem til deg [Avsluttet]

15. august skulle Alta Live etter planen ha gått av stabelen. Når det ikke går an, gir vi deg muligheten til å vinne festivalen i miniatyr – hjem til din egen hage, her i Alta!

Alt du må gjøre, er å sende inn et bilde av at du ser på en av våre digitale produksjoner i sommer. Her finner du disse

I samarbeid med vår hovedsponsor Europris, kårer vi én heldig vinner som får oss på besøk lørdag 15. august, når festivalen egentlig skulle gått av stabelen og vi viser Petter Carlsen direkte med sitt band og Ensemble Noor digitalt. Vi rigger til hagen (eller stuen) din til Alta Live i miniatyr, med både telt, storskjerm og musikkanlegg. Alt du gjør er å stille med gjester, selvfølgelig tilrettelagt for å kunne opprettholde de aktuelle smittevernreglene.

Vi tar med telt, dekor og bar – med bartender om nødvendig. Mat og drikke (ikke alkohol) leveres av våre underleverandører, og Europris leverer naturligvis det som måtte behøves av snacks. Om det er hensiktsmessig, stiller vi også med alt av nødvendig personell, det være seg servitører eller lydtekniker.

FOR Å VÆRE MED I KONKURRANSEN er alt vi ber om at du er en aktiv deltaker på en (eller flere) av våre digitale produksjoner igjennom sommeren – og sender inn bilde eller en kort videosnutt til oss hvor du/dere poserer foran en skjem med vår sending i bakgrunnen.

Her oppfordrer vi dere til å være kreative, og håper at så mange som mulig bruker våre sendinger som en god anledning til å finne på noe gøy sammen med venner, og bruke oss som kveldens underholdning.

Beste bilde eller videosnutt kåres av vår egen områdedesigner Siw Boine og lokalrockens evige beskytter, Gunnar Ottesen, hos Europris.

KONKURRANSEREGLER

Bildet/videoen deles på instagram med #Altalive2020, og @alta_live (for å være sikre at vi får det med oss). Du må ha åpen profil på Instagram for at vi skal kunne se. Hvis ikke du ønsker åpen profil, se alternativet under.

Alternativt kan bildet sendes med e-post til post@altalive.no, med «konkurranse» i emnefeltet.

En vinner kåres 9. august.

Bildet/videoen kåres utfra kreativitet, humor og engasjement.

Jo flere produksjoner dere dokumenterer fra, jo flere bilder blir vurdert.

Premien kan kun leveres til en adresse i Alta, den 15. august 2020.

Innholdet i premien tilpasses den aktuelle vinneren, og vinneren må være tilgjengelig for et planleggingsmøte i forkant av gjennomføringen.

Aronnesrocken forbeholder seg retten til å kunne filme og dokumentere fra arrangementet, naturligvis med hensyn til personvern.

Det blir naturligvis ikke like mye mennesker i din egen hage, men god stemning kan vi nesten love uansett! Foto: Frank Rune Isaksen, Frikant

Sjekk ut Aronnesrocken.no