Informasjon til billettkjøpere

Kjære publikum! 2020 skulle bli vårt år. Men nå skal det altså ikke få lov til å bli sånn – og vi må allerede nå informere dere om at Alta Live 2020 dessverre må avlyses.

Dette er nasjonale restriksjoner vi har vært forberedt på at kunne komme, og vi har hatt anledningen til å forberede oss noen uker på denne avgjørelsen. Derfor er det viktig for oss å informere dere om at vi i Aronnesrocken slettes ikke tar dette som et påskudd for å hvile!

Alta Live er kanskje avlyst i år, men det betyr ikke at ikke vi kan fortsette å skape innhold og aktivitet fra vårt lokale kulturliv og til vårt kjære publikum. Vi jobber nå med flere ulike arrangement vi ønsker å presentere for dere – alt tilpasset den aktuelle situasjonen vi til enhver tid befinner oss i!

Det betyr digitale konserter og arrangement nå starten, før vi forhåpentligvis kan arrangere mindre konserter til høsten. Nå gjelder det å sikre finansiering til aktiviteten, og så gleder vi oss til å presentere masse spennende – og lokal – underholdning, til dere!

MEN, JEG HAR ALLEREDE KJØPT BILLETT! HVA MED MEG?!

La oss først og fremst få takke alle som allerede har kjøpt billett til Alta Live 2020! Det har vært en formidabel økning i forhåndssalg i forkant av årets festival, så takk!

Som billettkjøper har du nå tre valg:

FÅ REFUNDERT DITT BILLETTKJØP

  • Vi er fullstendig klar over at det var vår festival i august i år du ønsket å oppleve, og når du nå ikke får den muligheten gir vi deg naturligvis alle muligheter til å få pengene dine tilbake. Men; Vi kan dessverre kun refundere selve billettsummen og ikke billettavgiften (35,- pr. billett), som går til tredjepart.

OVERFØR DIN BILLETT TIL ALTA LIVE 2021

  • Om du ønsker, kan vi føre over din billett til Alta Live 2021! Du vil i så fall få tilsendt en ny billettkode fra hoopla.no fra oss! Det gir oss en god start på planleggingen av ny festival til neste år, og du slipper å kjøpe ny billett ved en senere anledning.

GI AVKALL PÅ DIN BILLETT

  • Å avlyse årets festival gjør at vi mister 90% av våre inntekter i år. Ved å gi avkall på din billett til årets festival bidrar du til å gi oss større mulighet til å skape aktivitet også i år, tilpasset dagens situasjon. Alle inntekter vi har i år går til nettopp det, og alle monner drar, som det heter.

Uansett hvilket valg du ønsker å gå for, ser vi frem til å høre fra deg så snart som mulig, ved at du sender en epost til post@altalive.no med din referansekode, og forteller oss hva du ønsker.

Vi hadde håper å kunne presentere en rekke artister som klare for 2021 allerede nå, men stol på oss når vi sier at det vil komme masse gode nyheter i dagene som kommer.

Fram mot og igjennom sommeren vil vi gjennomføre en rekke arrangementer, både digitalt og med fysisk oppmøte så lang det blir tillatt. Vi håper dere følger oss på Aronnesrocken.no, eller på Aronnesrockens facebooksider, hvor vi vil oppdatere fortløpende. I mellomtiden gjenstår det for oss å takke for alt så langt – og vi håper så inderlig dere er med oss i tiden som kommer!

Vi gleder oss helt vanvittig til vi igjen kan samles, alle sammen, på Alta Live i 2021!

Tusen takk!

mvh. Torgeir Ekeland,
på vegne av Aronnesrocken og Alta Live