ASTRID S

fredag 19. august 2022

kl. 21:35 på Europrisscenen

Hele Norges Astrid S fra Berkåk er for alvor i ferd med å ta skrittet opp som en internasjonal popstjerne. Med over 2,3 milliard streams, og utsolgte konserter verden over har Astrid opparbeidet en merittliste som få bare kan drømme om. Vi gleder oss enormt til at hun endelig skal besøke Alta og Alta Live!

Låtskriver- og sangtalentet har gitt ut pop-perler som «Hurts So Good», «Think Before I Talk», «Breathe», og «I Do», og tiltrukket seg en stor og dedikert fanbase. Totalt har hun blitt streamet langt over 500 millioner ganger på Spotify alene, og i 2018 vant hun den gjeve prisen Årets Spellemann som den første kvinnelige artisten siden 2003.

Den stemningsfulle låta «Someone New» markerte starten på 2019, sammen med en rekke utsolgte konserter i New York og Los Angeles. Kort etter dette ble Astrid med den svenske popdronningen Zara Larsson på hennes USA-turné. I slutten av sommeren kom endelig EP’en Trust Issues, som ble fulgt opp med en utsolgt Stripped Down Tour i USA og Europa. På slutten av turnéen kom overraskelses-EP’en, Down Low, som ga oss 4 herlige nedstrippede låter.

På tross av det utfordrende året 2020 var, har Astrid gjort alt annet enn å stelle seg på bakbena. I februar ga hun ut «I Do» med den amerikanske singer-/songwriteren Brett Young, som nå nærmer seg 50 mill. streams på Spotify. På våren spilte hun en uforglemmelig versjon av «Svag» sammen med Findingsaktuelle Victor Leksell, i forbindelse med Christine Dancke sin radiofestival på NRK P3, men Astrid sparte likevel det beste til slutt. For i oktober kom endelig det etterlengtede debutalbum Leave it Beautiful som klatret til 2.plass på VG-lista