Paw Patrol show kommer til Alta Live

– Og Alta Kraftlag spanderer alle billettene til årets familieforestilling

Familiearrangementet, som er lørdag formiddag hvert eneste år under Alta Live, har etter hvert blitt et svært populært og elsket arrangement for byens småbarnsforeldre. Konserter, show, aktiviteter og ikke minst popcorn er oppskriften.

I år er det ingen ringere enn hundene i Paw Patrol som står for en av hovedattraksjonene. Men også tenåringsidolet Jonathan Floyd og de ferske lokale heltene i Vilda Bojat blir mulig å se på scenen i år.

– Programmet på årets familieforestilling blir litt for tenåringene og mye for de minste når det både blir show fra scenen og muligheten til å møte selveste Paw Patrol. Det er de svært populære hundene Chase og Marshall som kommer, selvfølgelig sammen med Ryder, sier festivalsjef og småbarnsfar Torgeir Ekeland.

P3-gull vinneren og popkometen Jonathan Floyd spiller også på familieforestillingen, i tillegg til en konsert for de voksne senere på kvelden – sånn som årets lokale kometer, og Bukta-battle vinnere Vilda Bojat.

Foto: Frank Rune Isaksen, Frikant

Folkefesten er gitt av Alta Kraftlag
Og som en del av årets 75-årsfeiring, benytter den mangeårige Alta Live-partneren Alta Kraftlag anledningen til å kjøpe alle billettene til årets familieforestilling – og deler de ut gratis til publikum.

– Som en del av vår løpende 75-års markering ønsker vi å skape en folkefest for Altas befolkning, ingenting er vel mer fest her hos oss enn Alta Live! Ved å spandere alle billettene til familieforestillingen håper vi at enda flere kan få muligheten til å delta. Vi satser selvfølgelig på å sette ny publikumsrekord, sier Rolf Erik Jenssen hos Alta Kraftlag.

Det betyr i praksis at man må ha egne billetter til årets familieforestilling, uavhengig av om man har helgepass eller ikke. Det koster ikke noe mer – men billetten må hentes ut, på samme måte som man hentet ut billett til folkefesten, torsdag 17. august.

– Her blir det maks 5 billetter pr kjøp, og man finner billettene på altalive.no fra nå, avslutter Ekeland.