ISÁK avslutter

Årets første artist er et band som «debuterer» på Alta Live, men som har en lang historie med vår forgjenger, Aronnesrocken. Fra Ella Marie og Daniel først så Aleksander opptre live under Aronnesrocken i 2016 og til i dag har det skjedd enorme ting med trioen. Sist de spilte hos oss var i 2018, og den gang leverte en minneverdig konsert som fortsatt relativt ukjent avslutningsband. Siden da har Ella Marie Hætta Isaksen blitt et nasjonalt fenomen, som musiker, aksjonist, forfatter og ikke minst skuespiller. I 2023 er hun blant annet hyperaktuell med hovedrollen i den kommende storfilmen «La Elva Leve».

Som band har ISÁK blitt et av landsdelens aller største band, og har med sin unike stilart klart å skape en unik og særegen sound. I 2023 skal ISÁK avslutte hos oss på nytt, men denne gangen som et av Sápmis største og viktigste band på veldig mange år.

– ISÁK var en stor del av mitt liv i en relativt kort periode, og det har vært utrolig gøy og inspirerende å se den reisen de har vært igjennom siden da. Det bandet som kommer til oss i august er noe helt annet enn hva de var sist de spilte på Aronnesrocken, og vi ser fram til et show som kommer til å gå ned i historiebøkene, sier Ekeland.

Bandbilde av Isák.